Instant access to the Apartments, or check out the Mapa directly.
BOOKING ENQUIRY
Submit

želeli bismo da saznamo ove podatke od Vas.
Mi ćemo Vam dati naš odgovor t.j. ponudu za manje od 24 h.

admin typingJevtini letovi, uporedite cene, kupite avionsku kartu!


Weather Underground logo
Pogledajte vremensku prognozu.


Dobrodošli na naš website!

Boravak u privatnom smeštaju je što se tiče troškova mnogo isplativiji način u odnosu na boravak u Hotelima, posebno na duži vremenski period.

Boravak u privatnom smeštaju je perfektan izbor za svakog gosta koji želi odmor kao što su: pojedinačni turisti, parovi, porodice i manje grupe ljudi, a i za one koji vole da osete svoju nezavisnost i privatnost Sa druge strane zakup apartmana, stanova ili kuća je mnogo jevtinija varijanta boravka u odnosu na Hotele slične kategorije.

Glavna svrha privatnog smeštaja je da gostima ponudi osećaj da ste kao kod kuće i da možete sami da zadovoljite svoje potrebe, uključujući kuvanje hrane i pranje veša. Naravno, zamena posteljine, peškira, kao i usluga dnevnog ili nedeljnog čišćenja su takođe obezbeđeni. Za razliku od usluga koje klasična hotelska soba nudi kao što su: telefon, TV, radio/buđenje, peglanje, grejanje, itd. mi Vam nudimo dodatne usluge kao što su: slanje fax-a, korišćenje Interneta, transfer do aerodroma i mnoge druge usluge koje gostima u toku njihovog boravka mogu da zatrebaju.

Naše nekretnine imaju lokaciju u samom centru Budimpešte i Balatonsemeša.

Međutim, u nekim nekretnima je minimum boravka u trajanju od jedne nedelje ili 3 noćenja, ali mi smo spremni da vam ponudimo smeštaj i za 1 noćenje ili 2 noćenja takođe.

Ako želite da uživate u Vašem boravku u Budimpešti odsedajući u izvanrednom smeštaju sa minimalnim troškovima, onda ne idite dalje! Jednostavno stupite u kontakt sa nama i mi ćemo izvršiti rezervaciju Vašeg boravka odmah!

www.budapest-apartments.info optimalan sajt za pojedinačne turiste, parove, mladence, prijatelje, porodice, poslovne ljude, pacijente kod mađarskih zubara, svakog gosta koji želi odmor, za one ljude koji žele da posete Budimpeštu, magičan grad u Mađarskoj ili romantično selo Balatonsemeš koje se nalazi na jezeru Balaton, takođe u Mađarskoj. Na listi ovog sajta kao ponuda privatnog smeštaja nalaze se nekoliko apartmana, stanova, guesthouses, nekretnina, Hostela, uglavnom jevtinog smeštaja lociranog u centru Budimpešte i na jezeru Balaton. Apartmane možete rezervisati online ili kontaktirati vlasnike nekretnina direktno, putem e-maila ili telefona.
Samo kliknite na imena ili slike apartmana, bed and breakfast ili Hostela i dobićete sve podatke izabranog smeštaja. Nadamo se da će naša baza podataka rasti sa ponudom novih nekretnina i apartmana u narednim godinama. Većina apartmana pripada našoj porodici, ali uskoro imaćemo na besplatnoj listi nekretnina takođe apartmane drugih vlasnika. Ova specifična strana pokazuje spisak svih nekretnina kao što su: Budimpešta apartmani, Budimpešta apartmani za iznajmljivanje, apartmani vlasnika u Budimpešti, Budimpešta nekretnine za odmor, apartmani za odmor na Balatonu, kuća za odmor u Balatonsemešu u Mađarskoj.


Još uvek niste odlučili da li da doputujete u Budimpeštu? Pogledajte gornji video:Logo od XE programa za pretvaranje deviza.
Currency Convertor.


Lepi zubi.

Dentalne ordinacije ...

Zubarske usluge su jevtine u Mađarskoj, isprobajte.


Lokalno vreme i datum u Budimpešti. Budapest.